Mijn bijdrage voor

Burgerboerderij de Patrijs

We zijn blij met iedere lening!

Hieronder leggen we uit hoe je kan bijdragen.

Lening

Je leent een bedrag

Je leent een bedrag van minimaal € 10.000 en voor minimaal 10 jaar. Je kan hierbij zelf kiezen tussen een rente percentage tussen de 0.5% en 3.5% per jaar.

Zekerheden

De lening wordt afgesloten met Stichting Grondsteun voor het specifieke doel van het Steunen van de Burgerboerderij de Patrijs. De Stichting sluiting een hypothecaire leningsovereenkomst met de Patrijs en bedingt hiermee een zekerheid in de vorm van het tweede hypotheekrecht. Het eerste recht zit bij de primaire financier (bank) maar deze financiert niet de volledige marktwaarde.

Looptijd en rente

De lening bestaat uit een bedrag van € 10.000 of meer tegen een zelf te kiezen rentepercentage tussen 0,5% en 3,5%. De rentebetaling vind jaarlijks aan het einde van het jaar. De lening wordt na 10 jaar afgelost of zoveel eerder als de Patrijs en de Stichting dat willen.

Vraag?

Wil je voorafgaande aan uw lening contact hebben met een van onze bestuursleden dan kan dat. Vul hiervoor onderstaand formulier in en een van de bestuursleden neemt contact met u op.
Samen sterk!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

Hoe worden bijdragen besteed?

Al het geld dat de Stichting ophaalt wordt geïnvesteerd in het bedrijf. De Stichting maakt met de financiering de aankoop van het bedrijf mogelijk voor de Burgerboerderij. Wanneer je geld schenkt kunnen we daarnaast nog extra biodiversiteitswinst realiseren door het inrichting van meer natuurelementen.

Als financier van de Burgerboerderij ben je ieder jaar welkom bij een bijeenkomst waarin we delen wat er in dat jaar met het ingelegde geld is bereikt. Ook kun je uiteraard de boerderij bezoeken.

 

Een veilige investering

Grond is waardevast, investeren in grond is dus betrekkelijk veilig.
Bovendien heeft de stichting een bestuur
dat onafhankelijk is van de initiatieven.

Het doel is om per 1 augustus 2022 de financiering rond te hebben en per 1 december 2022 de burgerboerderij de Patrijs te reaiseren.

Wanneer de financiering van de Burgerboerderij echt onhaalbaar blijkt,
kunnen we over gaan tot terugbetaling indien de doelen niet te behalen zijn.

 

Lening

Fijn dat u biodiversiteit wil ondersteunen en natuurlijk boeren mogelijk wil maken!
In het onderstaande formulier noteren wij uw gegevens ten behoeve van het opstellen van de overeenkomst. Deze gegevens zullen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en worden uitsluitend gebruikt voor het vastleggen van een lening.
Op de eerste pagina kunt u aangeven welk bedrag en voor welk rentepercentage u geld wilt uitlenen. Op de tweede pagina kan u uw persoonlijke gegevens invullen. Afsluitend kunt u aangeven hoe u op de hoogte gehouden wilt worden. Alle velden zijn verplicht, met uitzondering van het telefoonnummer.

Met de informatie uit het formulier gaat de Stichting de leningsovereenkomst opstellen.

Lening

Pagina 1 van 3

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Uw telefoonnummer

Ongeldige invoer

De Stichting Grondsteun wil u graag op de hoogte houden van dit initiatief en toekomstige initiatieven met een nieuwsbrief die incidenteel verstuurd wordt. Gaat u akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief?

Ongeldige invoer, geef hier uw keuze aan.

De Burgerboerderij de Patrijs verzendt een nieuwsbrief aan haar leden en sympathisanten en wil deze nieuwsbrief ook graag aan u versturen. Gaat u akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief?

Ongeldige invoer, geef hier uw keuze aan.

Genieten van lokale producten

De Burgerboerderij de Patrijs gaat met de boerderij verse groente, zuivel en vlees produceren en gaat deze lokale producten verkopen via afzetpunten.

Word lid en geniet van onze lokale producten van Burger Boerderij de Patrijs. Een lidmaatschap kost € 5,- per kalenderjaar. Je krijgt dan een eigen sleutel van de afzetpunten. Zo kun je boodschappen doen als het jou uitkomt. De afzetpunten komen op centrale locaties in Zutphen en Vorden, en bij voldoende animo ook in andere gemeentes in de regio. Uiteraard kun je de producten ook afhalen op de boerderij. Melk en yoghurt leveren we op bestelling, alle andere verse producten kun je ter plekke uitkiezen.  Kijk voor meer informatie op https://www.depatrijs.eco/help-mee/word-lid/

 

Ongeldige invoer, geef hier uw keuze aan.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

© 2022 Stichting Grondsteun

Een website van Netnog websites