Mijn bijdrage voor

Burgerboerderij de Patrijs

We zijn blij met iedere bijdrage!

Donatie

Je schenkt een bedrag!

Hiermee kunnen we veel extra biodiversiteit en landschapsherstel realiseren. Al met € 100 schenking kunnen we 15 m2 op een natuurlijke manier inrichten en bijdragen aan de bescherming van onze biodiversiteit.

Vraag?

Wil je voorafgaande aan uw donatie of lening contact hebben met een van onze bestuursleden dan kan dat. Vul hiervoor onderstaand formulier in en een van de bestuursleden neemt contact met u op.
Samen sterk!

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

Hoe worden bijdragen besteed?

Al het geld dat de Stichting ophaalt wordt geïnvesteerd in landbouwgrond. De Stichting koopt met het geld grond en dit voor een eerlijke prijs en met voorwaarde rond gebruik en biodiversiteit ter beschikking gesteld aan de Burgerboerderij. Wanneer je geld schenkt kunnen we daarnaast nog extra biodiversiteitswinst realiseren door het inrichting van meer natuurelementen.

Als financier van de Burgerboerderij ben je ieder jaar welkom bij een bijeenkomst waarin we delen wat er in dat jaar met het ingelegde geld is bereikt. Ook kun je uiteraard de boerderij bezoeken.

 

Een veilige investering

Grond is waardevast, investeren in grond is dus betrekkelijk veilig.
Bovendien heeft de stichting een bestuur
dat onafhankelijk is van de initiatieven.

Het is ons doel om in 2021 een deel van de financiering
gerealiseerd te hebben en percelen aan te kopen.

Wanneer de financiering van de Burgerboerderij echt onhaalbaar blijkt,
kunnen we over gaan tot terugbetaling indien de doelen niet te behalen zijn.

 

Donatie

Fijn dat u biodiversiteit wil ondersteunen en natuurlijk boeren mogelijk wil maken!
In het onderstaande formulier leggen wij uw donatie vast en kunt u betalen met iDeal. Deze gegevens zullen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en worden uitsluitend gebruikt voor het vastleggen van een lening of donatie.
Op de eerste pagina geeft u aan welk bedrag u wilt doneren. Als u wilt kan u uw persoonlijke gegevens achterlanten voor bijvoorbeeld het ontvangen van een nieuwsbrief kan dat op de tweede pagina. Op de derde pagina kan u aangeven welke nieuwsbrief uw wilt ontvangen.

Wilt u liever doneren zonder uw gegevens aan ons te verstrekken dan kunt u uw donatie overmaken naar NL52 INGB 0007 2125 86 t.n.v. Stichting Grondsteun o.v.v. donatie en welk project.

Donatie

Pagina 1 van 3

Ongeldige invoer

U emailadres wordt gebruikt voor het toesturen van nieuwsbrieven. U mag dit veld ook leeg laten.

De Stichting Grondsteun wil u graag op de hoogte houden van dit initiatief en toekomstige initiatieven met een nieuwsbrief die incidenteel verstuurd wordt. Gaat u akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief?

Ongeldige invoer, geef hier uw keuze aan.

De Burgerboerderij de Patrijs verzendt een nieuwsbrief aan haar leden en sympathisanten en wil deze nieuwsbrief ook graag aan u versturen. Gaat u akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief?

Ongeldige invoer, geef hier uw keuze aan.

Genieten van lokale producten

De Burgerboerderij de Patrijs gaat met de boerderij verse groente, zuivel en vlees produceren en gaat deze lokale producten verkopen via afzetpunten.

Word lid en geniet van onze lokale producten van Burger Boerderij de Patrijs. Een lidmaatschap kost € 5,- per kalenderjaar. Je krijgt dan een eigen sleutel van de afzetpunten. Zo kun je boodschappen doen als het jou uitkomt. De afzetpunten komen op centrale locaties in Zutphen en Vorden, en bij voldoende animo ook in andere gemeentes in de regio. Uiteraard kun je de producten ook afhalen op de boerderij. Melk en yoghurt leveren we op bestelling, alle andere verse producten kun je ter plekke uitkiezen.  Kijk voor meer informatie op https://www.depatrijs.eco/help-mee/word-lid/

 

Ongeldige invoer, geef hier uw keuze aan.

EUR 0.00

Ongeldige invoer

© 2022 Stichting Grondsteun

Een website van Netnog websites